حوار عن شهر شعبان

Diskutime rreth muajit Shaban


هذا حوار عن شهر شعبان ويتضمن توضيحًا لمواضيع متعددة منها: الأشهر الهجرية وبالأخص منها أشهر الحرم، أحكام الصيام فيه وتخصيص ليلة النصف منه بالعبادة وأخيرًا، أهمية الاستعداد لقدوم شهر رمضان المبارك.
Ky emision flet rreth rëndësisë së muajit Shaban dhe vlerave të cilat i përmban. Hoxha i nderuar flet për muajt e shenjtë dhe karakteristikat e tyre, për agjërimin në këtë muaj dhe veçimin e ditës së pesëmbëdhjetë të tij me adhurim dhe parapërgatitjen që duhet ta bëjë muslimani në këtë muaj për muajin e bekuar të Ramazanit.